Családi nap

Családi nap, Monorierdő

2012. szeptember 22-én, szombaton családi napot tartottunk a monorierdei templomtelken. Bár még se templom, se gyülekezeti ház nincs, s az egyetlen fedett hely egy felállított sátor volt, mégsem volt kietlen a terület. Több, mint száz felnőtt és gyermek jelenléte bizonyította azt, hogy a lelki építkezés nemhogy elkezdődött, hanem jó ütemben zajlik a monorierdeiek körében. Tovább olvasás…

Gyerekhét 2012

Gyerekhét 2012

Különleges küldetés

…ezzel a címmel rendeztük meg Monorierdőn július 2 – 6-ig idei református gyerekhetünket, melyen nemcsak református felekezetű gyermekeket vártunk és fogadtunk.

Tovább olvasás…

Templompadok az Újszászi Református Egyházközségtől

Az Újszászi Református Egyházközség adományaként kaptunk 9db templompadot.
A padok kb. 6-8 személyesek, tömörfából készültek, szép állapotúak, melyek bizonnyal méltó helyükre fognak kerülni a majdani templomban. Isten áldja meg a jókedvű adakozók életét, akik velünk együtt már lelki szemeik előtt látják Isten dicséretének bizonyosan megépülő házát!

Tovább olvasás…

Szabadtéri hálaadó istentiszteletet

Szabadtéri hálaadó istentiszteletet tartottunk azon a telken, melyen el szeretnénk kezdeni a templomot építeni.
Szép, napos, őszi délutánon száz résztvevővel adhattunk hálát az ÚRnak, hogy immár nem illúzió a monorierdői református templomról gondolkodni. Ennek kézzelfogható jele, hogy azon a telken állhattunk meg az Ő színe előtt, melyen hamarosan templom is fogja Neve dicsőségét és a Lelke általi összetartozást, összefogást hirdetni.
Az alkalmon az alábbiak szerint szólt Isten igéje:
Tovább olvasás…

Gyerekhét 2011

Gyerekhét 2011

Idén is megrendeztük Monorierdőn az immár itt is hagyományosnak tekinthető nyári gyerekhetünket. A napközis tábor 2011. július 11.-15.-ig (hétfőtől péntekig) tartott, de az ünnepélyes záróalkalma természetesen a vasárnapi istentisztelet volt.

Tovább olvasás…