Templom

Gőzerővel

Emelkednek a falak, épül a torony, záródnak a födémek. 2017. februárjában a kemény fagyok után elindultak a gyülekezeti ház falazási munkái, vele párhuzamosan a torony építése is. Március közepére már az első szint födémje be lett öntve, s szépen látszanak a bejárati pillérek is. A gyülekezeti ház födémének beöntése után várhatóan április elején a tetőszerkezet megépítése is elkezdődik.

Tovább olvasás…

…folytatjuk

Ma, 2016. október 17-én ismét “megmozdult a föld” a templomtelken. A terep rendezésével megkezdődött a templom alapozási munkáinak, ill. a gyülekezeti ház falai felhúzásának előkészítése.

20161017_135747Tovább olvasás…

Folytatódik az építkezés

2016. október 2-án a gyülekezeti ház és templom építésére a Dunamelléki Református Egyházkerülettel közösen kiírt közbeszerzési eljárás sikeresen lezárult. A kivitelezést továbbra is a T-Construct Kft. fogja végezni. Az építkezési munkálatok napokon belül elkezdődhetnek. A gyülekezeti ház, parókia, templomalap és torony várhatóan egy esztendő múlva már állni fog! Dicsőség legyen Istennek!

Adományt kaptunk

A Dunaharaszti Református Egyházközségtől kaptunk adományként 30 db széket párnákkal, énektáblát és egy dobogót. Ezeket a tegnapi napon elszállítottuk. Bizakodunk benne, hogy már nálunk sem sokáig pihennek a raktárban, hanem egy év múlva a gyülekezeti házban használati helyükre kerülhetnek.

Köszönjük a dunaharaszti testvéreknek, hogy jó szívvel és segítőkészséggel gondoltak ránk! És köszönjük Kálmán Lászlónak is, aki már második alkalommal segíti gyülekezetünket a szállításban teherautójával, ellenszolgáltatás nélkül!

Tovább olvasás…

Hivatalos átadás-átvétel

A mai napon megtörtént az építkezés első fázisának elkészültével annak hivatalos átadása-átvétele a műszaki ellenőr jelenlétében. Az elkészült szint: gyülekezeti ház alapja és pincéje. Költsége megközelítőleg 14 millió forint.

Köszönet a T-Construct Kft.-nek és vezetőjének, Tóth Tibornak a lelkiismeretes munkavégzésért és azért, hogy bizonyos munkájukat díjmentesen végezték, adományként gyülekezetünk számára, Isten dicsőségére!

Tovább olvasás…