Templom

Templomtervek

Beérkeztek határidőre az augusztusban felkért két építészmérnök által készített tanulmánytervek a templom és gyülekezeti ház megvalósítására. A tervek jeligések, amelyekről 2014. január 31-éig kell gyülekezetünknek határozatot hozni, hogy melyik építésszel kívánunk a továbbiakban együtt dolgozni. A részletes tervek letölthetők honlapunkról.

Tovább olvasás…

Bővült a templomtelek!

Az eddigi 755 nm-es telekrész mellé sikerült Isten kegyelméből és a Délpesti Református Egyházmegye támogatásával megvásárolni a szomszédos 706 nm-t is, így már 1461 nm-es földterület várja, hogy gyülekezeti ház és templom magasodhasson rajta.

Templompadok az Újszászi Református Egyházközségtől

Az Újszászi Református Egyházközség adományaként kaptunk 9db templompadot.
A padok kb. 6-8 személyesek, tömörfából készültek, szép állapotúak, melyek bizonnyal méltó helyükre fognak kerülni a majdani templomban. Isten áldja meg a jókedvű adakozók életét, akik velünk együtt már lelki szemeik előtt látják Isten dicséretének bizonyosan megépülő házát!

Tovább olvasás…

Szabadtéri hálaadó istentiszteletet

Szabadtéri hálaadó istentiszteletet tartottunk azon a telken, melyen el szeretnénk kezdeni a templomot építeni.
Szép, napos, őszi délutánon száz résztvevővel adhattunk hálát az ÚRnak, hogy immár nem illúzió a monorierdői református templomról gondolkodni. Ennek kézzelfogható jele, hogy azon a telken állhattunk meg az Ő színe előtt, melyen hamarosan templom is fogja Neve dicsőségét és a Lelke általi összetartozást, összefogást hirdetni.
Az alkalmon az alábbiak szerint szólt Isten igéje:
Tovább olvasás…